Feiten over buitengesloten antwerpen onthuldWe leveren u ons 24-uurs slotenservice zodat wij u dan ook meteen aangaande dienst mogen bestaan! Onze ervaren slotenmakers komen altijd met een passende oplossing en zorgen nimmer voor extra schade. U dan ook kunt op de bediening rekenen.

Ingeval u dan ook uzelf heeft buitengesloten of uw sleutel kan zijn afgebroken in het slot, staat Slotenmaker Vakman 24 uur per dag en 7 dagen ieder week voor u klaar in Deurne teneinde u te opweg helpen voor al die spoed slotenmakerdiensten:

“vannacht na een inbraakpoging dit slotenmakersbedrijf laten aankomen, in ons uurtje was alles wederom uitstekend op orde, kostte € 250,- . Was immers vooraf verteld, en is gelukkig voor de verzekering”

We helpen de klanten met genoegen betreffende het openen over deuren met de modernste technieken: ingeval de deur dicht is gevallen, mogen we deze zelfs buiten schade openen. De 24-uurs sleuteldienst staat dag en avond voor u dan ook klaar.

De aangifte en factuur fungeert u goed te bewaren: die heeft u dan ook beiden nodig voor dit uitkeren met ons schadevergoeding. Bij een inbraak ontvangt u dan ook de gemaakte slotenmakerskosten voor nagenoeg elke verzekeringsmaatschappij volledig vergoed.

Tevens voorzien wij u dan ook graag met adviezen op dit gebied met inbraakbeveiliging. Vul het hieronder invulformulier in en ons ervaren slotenmaker neemt zo spoedig mogelijk contact met u dan ook op.

slotschade mits gevolg betreffende ons poging tot inbraak of buitengesloten zijn, is door veel verzekeringsmaatschappijen vergoedt!

Hieronder ziet u ons lijst met werkzaamheden en diensten welke uitgevoerd kunnen worden door onze slot- en sleutelspecialist in een streek Kontich.

Nemef introduceert ons ander retailconcept voor veiligheidsdeurbeslag bij de benaming ‘Hollands design’. Een volledige serie schilden, rozetten, grepen, knoppen en krukken, die betreffende mekaar samen mogen worden tot ons volledige set. Nu beschikbaar bij veel omvangrijke bouwmarkten.

“vannacht na een inbraakpoging dit slotenmakersbedrijf laten aankomen, binnen een uurtje was alles meer informatie alweer uitstekend op orde, kostte € 250,- . Was wel vooraf verteld, en is aardig voor een verzekering”

Wij begrijpen zodra erkende slotenmaker exact waarmee men rekening dient te houden bij dit posten aangaande inbraakpreventie middelen en verrichten dit in overeenstemming met een richtlijnen van een fabrikant en het politiekeurmerk.

zorg voor goedgekeurd hang-en sluitwerk op de ramen en deuren (bel de slotenmaker voor een prijsopgave op maat), maak toepassing aangaande verlichting op ons timer, vertel ook niet op facebook als u dan ook op reis raakt, wordt lid aangaande de lokale Whatsapp band, etc etc

“vannacht na een inbraakpoging dit slotenmakersbedrijf laten aankomen, in een uurtje was alles alweer voortreffelijk op orde, kostte € 250,- . Was immers vooraf verteld, en kan zijn snel voor een verzekering”

zorg voor goedgekeurd hang-en sluitwerk op uw ramen en deuren, laat uw woonhuis achter met verlichting op een timer, vertel niet op facebook wanneer u op vakantietrip raakt, wordt lid van de nabijheid Whatsapp groep, etc etc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *